Ce este pielea ecologic─â?
Fiecare produs ├«n care se afl─â piele este frumos. Pielea subliniaz─â statutul proprietarului s─âu, arat─â foarte demn ╚Öi face camera mai confortabil─â. ├Äns─â mobilierul din piele natural─â este un produs scump pe care nu ╚Öi-l poate permite toat─â lumea. Prin urmare, exist─â pe pia╚Ť─â dou─â tipuri de produse sub denumirea de ÔÇ× pieleÔÇŁ: piele artificial─â ╚Öi piele ecologic─â.

├Än ultimii ani, pielea artificial─â a fost utilizat─â la fabricarea a aproape tuturor tipurilor de produse, deoarece este ieftin─â ╚Öi relativ durabil─â. Cu toate acestea, are un dezavantaj principal: este o baz─â de ╚Ťes─âtur─â pe care se aplic─â piele, PVC ╚Öi al╚Ťi aditivi chimici. ├Än plus, un produs care nu respir─â ╚Öi este fabricat din piele artificial─â nu este sigur pentru s─ân─âtatea uman─â.

Din ce este f─âcut─â pielea ecologic─â? Pielea ecologic─â este un material nou care folose╚Öte 100% bumbac, acoperit cu un strat de poliuretan (PU) care nu con╚Ťine impurit─â╚Ťi d─âun─âtoare. Spre deosebire de produsele din piele artificial─â, produsele din piele ecologic─â nu au un miros nepl─âcut. Are o permeabilitate la aer foarte bun─â datorit─â num─ârului mare de pori din structura materialului. Este complet hipoalergenic, prin urmare sigur chiar ╚Öi pentru copii.

Pielea ecologică nu are dezavantajele pielii naturale, cum ar fi grosimea inegală, rugozitatea, culoarea și textura inegale. Este durabila, neteda și plăcuta la atingere. Prin urmare, este dificil să o deosebești de pielea naturală.

Nu exist─â multe tipuri de piele ecologic─â pe pia╚Ť─â. Principalele sunt: Oregon, Alba, Companion ╚Öi Dollaro.

1. Oregon: 70% bumbac ╚Öi un tip foarte rezistent la abraziune. Este cel mai popular material dintre toate pieile ecologice, are cel mai bun raport pre╚Ť performan╚Ť─â ╚Öi imita cu precizie modelul din piele natural─â cu o textur─â delicat─â. 2. Alba: Este un material foarte popular, prin care poate trece perfect aerul ╚Öi aburul. Este rezistent la lumin─â, la temperaturi ridicate, la deterior─âri minore ╚Öi abraziune.
3. Companion: Este mai rezistent la uzur─â ╚Öi dureaz─â mai mult dec├ót Oregon ╚Öi, de asemenea, difer─â ca structur─â. Folia PU este aplicat─â cu un tampon ╚Ťesut pe spum─â poliuretanic─â.
4. Dollaro: Piele ecologic─â de foarte bun─â calitate pentru tapi╚Ťeria de mobilier. Con╚Ťine cele mai bune caracteristici ale pielii ecologice.

Ce este pielea ecologică? Care sunt avantajele și dezavantajele pielii ecologice?
Pielea ecologică are avantajele și dezavantajele sale.

1. Este un material extrem de durabil ├«mpotriva abraziunii, zg├órieturilor ╚Öi ├«ndoirilor. Daunele minore pot fi ├«nt├órziate cu u╚Öurin╚Ť─â datorit─â dispunerii speciale a celulelor din plas─â poliuretanic─â.
2. Ecologic, complet hipoalergenic, sigur pentru oameni și animale.
3. Practic nu se distinge de piele natural─â at├ót la atingere, c├ót ╚Öi vizual, dar pre╚Ťul pielii ecologice este mult mai mic.
4. O bun─â permeabilitate la aer se datoreaz─â densit─â╚Ťii porilor materialului ╚Öi propriet─â╚Ťilor respirabile ale bumbacului.
5. Non-toxicitate și fără mirosuri nedorite tipice pielii artificiale.
6. ├Äntre╚Ťinerea sa este foarte simpl─â. Pentru a elimina contaminarea pe suprafe╚Ťele acoperite cu piele ecologic─â, prevenim p─âtarea prin ╚Ötergerea petei imediat cu o c├órp─â umed─â ╚Öi apoi uscare rapid─â.
Avantajele sale sunt:

Aceste avantaje ale produselor din piele ecologic─â sunt absolut impresionante. Cu toate acestea, pielii ecologice nu ii lipsesc dezavantajele.

1. Nu trebuie uitat c─â pielea ecologic─â, de╚Öi foarte aproape de pielea naturala, este totu╚Öi o piele ob╚Ťinut─â in mod industrial. Prin urmare, pentru cei care doresc s─â sublinieze originalitatea produsului ├«n fiecare aspect, este mai bine s─â aleag─â produse din piele natural─â.
2. Dac─â exist─â o pisic─â ├«n cas─â, atunci trebuie evitat s─â cump─âra╚Ťi produse din piele ecologic─â. Deoarece ghearele pisicii pot p─âtrunde ├«n structura materialului astfel ├«nc├ót baza ╚Ťes─âturii s─â devin─â vizibil─â. ╚Ües─âtura va fi deformat─â.
3. Se murd─âre╚Öte foarte repede. Este dificil s─â scoate╚Ťi de pe suprafa╚Ť─â urmele de creion, cerneal─â ╚Öi gua╚Ö─â.
4. Pielea ecologic─â de proast─â calitate, este rece ╚Öi se ├«nc─âlze╚Öte greu. ├Än sezonul rece, este necesar s─â acoperi╚Ťi cu o hus─â suprafa╚Ťa care este tapi╚Ťat─â cu un material de calitate sc─âzut─â, pentru a nu r─âci ├«n timp ce sta╚Ťi pe canapea.

Pielea ecologic─â poate fi folosit─â acas─â, la birou, tapi╚Ťerie auto ╚Öi multe alte domenii. Pute╚Ťi accesa diverse op╚Ťiuni de culoare ├«n diferite stiluri ╚Öi modele f─âc├ónd clic pe https://www.pieco.ro/collections/toate-produsele/tip_piele-ecologica, pute╚Ťi experimenta calitatea produselor noastre prin simpla comandare a mostrelor.