Comenzi

Comenzile on-line se plaseaz─â exclusiv pe www.pieco.ro. Adaugi produsele dorite ├«n co╚Ö, accesezi co╚Öul din col╚Ťul din dreapta sus, iar apoi finalizezi comanda urm├ónd pa╚Öii de acolo.

Po╚Ťi c─âuta produsul dorit, direct in c├ómpul special de c─âutare, sau po╚Ťi alege s─â filtrezi informa╚Ťia ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele tale.


Pentru a comanda o mostr─â, accesezi pagina produsului, alegi varianta pe care o dore╚Öti, apoi sub butonul Adaugati ├«n co╚Ö, vei g─âsi op╚Ťiunea Comanda mostra.

Adaugi produsele dorite ├«n co╚Ö, accesezi co╚Öul co╚Öul din col╚Ťul din dreapta sus, iar apoi finalizezi comanda, urm├ónd pa╚Öii de acolo.

Po╚Ťi repeta pa╚Öii pentru toate produsele pentru care dore╚Öti mostr─â.

Comand├ónd┬á mostra vei ob╚Ťine un voucher de reducere pentru comenzile tale viitoare de materiale la metru.


Pentru a comanda un mostrar, accesezi pagina produsului, alegi varianta pe care o dore╚Öti,apoi sub butonul Adaugati ├«n co╚Ö, vei g─âsi op╚Ťiunea Comanda mostrar chiar sub op╚Ťiunea Comanda mostra.

Adaugi produsele dorite ├«n co╚Ö, accesezi co╚Öul din col╚Ťul din dreapta sus, iar apoi finalizezi comanda, urm├ónd pa╚Öii de acolo.

Comand├ónd┬áun mostrar vei ob╚Ťine un voucher de reducere pentru comenzile tale viitoare de materiale la metru.


Nu avem comand─â minim─â. Po╚Ťi cump─âra ├«ncep├ónd de la 1m de material.

Livrare

Livram oriunde in Romania prin firmele de curierat rapid D.P.D. Romania și Fan Courier.

Livr─ârile se fac in func╚Ťie de timpul la care ai dat comanda.

Dac─â ai plasat o comanda ├«nainte de ora 14.00 comanda va pleca spre tine in aceea╚Öi zi, urm├ónd sa ajung─â la tine in 24-48 ore, dac─â loca╚Ťia ta este ├«ntr-o localitate principala.

Dac─â ai plasat o comanda dup─â ora 14.00 comanda va fi livrata in urm─âtoarea zi lucr─âtoare, dup─â ziua comenzii.

Livrarea comenzii la adresa ta este asigurata de companiile de curierat Fan Courier, DPD Romania în intervalul specificat la plasarea comenzii.


C├ónd produsele p─âr─âsesc depozitul Pieco, vei primi o notificare de confirmare pe email, unde┬á ├«╚Ťi vom comunica num─ârul de AWB al coletului, pentru a-l putea urm─âri. Tot in notificare vei g─âsi un link pentru desc─ârcarea facturii. De asemenea, vei primi o notificare prin SMS de la curier cu privire la data ╚Öi intervalul orar estimativ ├«n care va avea loc livrarea coletului.


Livrarea produselor va fi gratuita in urmatoarele situatii:

- Pentru produsele care au specificat in mod expres acest lucru.

- Pentru comenzile care depasesc o anumita suma.Deschiderea coletului la livrare este permisa doar in cazul in care coletul este livrat prin firma de curierat Fan Courier.

Pentru acest serviciu firma de curierat percepe o taxa de 6 lei.

Plata

Modalit─â╚Ťile de plata prin care po╚Ťi achita o comanda sunt:

ÔÇô plata cash la livrare sau POS cu cardul la livrare (valabila pentru partenerii DPD Romania) ÔÇô plata se face in lei, integral, la livrarea coletului de c─âtre agentul de curierat;

ÔÇô plata online cu card ÔÇô se realizeaz─â prin intermediul platformei Stripe;

ÔÇô plata prin transfer bancar ÔÇô aceasta se face in maximum 48 ore de la plasarea comenzii, prin serviciul de internet banking sau prin ordin de plata.

Daca alegi modalitatea de plata prin transfer bancar, te rugam sa ne trimi╚Ťi dovada pla╚Ťii pe e-mail, la adresa: contact@pieco.ro.

Pentru a reduce uzul hârtiei, facturile noastre sunt disponibile in format electronic.

C├ónd produsele p─âr─âsesc depozitul Pieco, vei primi o notificare de confirmare pe email, unde ├«╚Ťi vom comunica num─ârul de AWB, ├«mpreuna cu un link ÔÇťDescarc─â facturaÔÇŁ┬á de unde vei putea desc─ârca factura pentru produsele tale.

Da. La inregistrarea pe siteul pieco.ro, alaturi de numele si prenumele tau poti adauga denumirea firmei si CUI ul firmei. Daca ai uitat sa mentionezi acest lucru, ne poti trimite un e-mail, la adresa de contact@pieco.ro, dar nu mai tarziu de data de 18 ale lunii.

Contul meu

Te po╚Ťi ├«nregistra in c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli: click pe linkul "Contul meu",ÔÇ×Crea╚Ťi-v─â contulÔÇŁ, alege tipul de persoan─â fizic─â sau juridic─â, introdu adresa de e-mail, num─âr de telefon ╚Öi parola dorit─â, bifeaz─â acordul pentru Termeni ╚Öi condi╚Ťii apoi apas─â butonul "Creeaz─â-mi contul" ╚Öi contul tau este gata.

Produs

In general, toate materialele noastre au latimea de 142 cm (+/-2cm). In pagina produsului, accesand butonul "Specificatii tehnice" veti gasi particularitatile fiecarui material in parte.

Retur

Pentru a ├«nt├ómpina returul unei comenzi am creat op╚Ťiunea "Comanda Mostra" astfel ├«nc├ót sa po╚Ťi alege in cuno╚Ötin╚Ť─â de cauza produsul care i╚Ťi place.

Produsul pe care îl comanzi este tăiat la dimensiunile de care ai nevoie, prin urmare este personalizat pentru tine.

Po╚Ťi returna un produs dac─â acesta are probleme de fabrica╚Ťie, dar nu ├«nainte de a ne contacta ╚Öi a ne informa de problema cu care te confrun╚Ťi. Departamentul nostru tehnic va analiza problema ╚Öi va stabili oportunitatea returului, cu ├«nlocuirea produsului.

Va trebui sa știi ca vei suporta costurile de transport.

Experienta Pieco

Pute╚Ťi sa ne contacta╚Ťi direct la telefon 0749 208 487, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.00-17.00 sau la adresa de mail contact@pieco.ro.

Rela╚Ťii Clien╚Ťi

0749 208 487

Trimite email

contact@pieco.ro