Din motive etice ╚Öi financiare, din ce ├«n ce mai mul╚Ťi oameni se orienteaz─â c─âtre produse din piele sintetic─â. Este un domeniu ├«n cre╚Ötere cu produsele din PVC fiind ├«n topul cererii datorit─â durabilit─â╚Ťii pe care o ofer─â. Scopul nostru este de a diminua distan╚Ťa dintre produsele de piele artificial─â┬á╚Öi clientul final, facilit├ónd┬áaccesibilitatea prin comercializarea lor online.

Materialele din piele sintetic─â din PVC sunt rezistente, durabile, ofer─â nivel ridicat de impermeabilitate, se cur─â╚Ť─â┬áu╚Öor ╚Öi nu se p─âteaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â, din acest motiv sunt ideale pentru tapiserii, pantofi, gen╚Ťi, etc.

Dorim s─â┬á├«ncuraj─âm at├ót proiectele de anvergur─â mare, precum hoteluri, cafenele, care achizi╚Ťioneaz─â materiale pentru reamenajare, c├ót ╚Öi proiectele personale de tip DIY (Do It Yourself), din acest motiv┬ánu avem o comand─â minim─â ╚Öi ├«╚Ťi oferim posibilitatea de a cump─âra c├ót ai nevoie, ├«ncep├ónd de la 1 m de material.

┬áDin ce ├«n ce mai mul╚Ťi oameni devin con╚Ötien╚Ťi de efectele devastatoare ale industrializ─ârii pielii naturale asupra animalelor ╚Öi asupra planetei. Produc╚Ťia de piele natural─â este un produs secundar┬árezultat din industria c─ârnii, iar condi╚Ťiile ├«n care sunt tratate animalele, poluarea adus─â, consumul ridicat de ap─â fac din achizi╚Ťionarea de produse din piele natural─â o problem─â de etic─â.

 

Adresa: Strada Gării Otopeni Nr. 6, București

Email: contact [@] pieco.ro

Telefon: 0749.20.84.87