De ce Natura 600 se afl─â ├«n topul ╚Ťes─âturilor impermeabile?
0 comentarii

Spa╚Ťiile exterioare se afl─â ├«n preferin╚Ťele tuturor pentru a-╚Öi petrece timpul liber, ├«n special ├«n sezonul cald, c├ónd terasele, piscinele sau foi╚Öoarele ╚Öi terasele amenajate pe domeniul personal de cei care doresc s─â profite de spa╚Ťiul exterior de care dispun sunt la mare c─âutare. ├Äns─â, pe l├óng─â bucuriile pe care natura ni le ofer─â, aceasta poate cauza ╚Öi unele nepl─âceri. Razele puternice ale soarelui sau ploaia, sunt dou─â fenomene care pun la ├«ncercare materialele textile destinate spa╚Ťiilor exterioare. Fie c─â ne referim la husele pentru ╚Öezlonguri, canapele sau scaune pentru terase, draperii pentru foi╚Öoare, umbrele, copertine, sau chiar pernele decorative din zonele exterioare, materialele textile folosite trebuie s─â asigure caracteristicile speciale de impermeabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â a culorii chiar ╚Öi ├«n urma intemperiilor.

╚Ües─âturile impermeabile destinate spa╚Ťiilor exterioare trebuie s─â ofere performan╚Ťe premium, adic─â s─â ofere protec╚Ťie maxim─â ├«mpotriva ploii. Este important de re╚Ťinut c─â ├«n urma contactului cu apa, materialul nu se va deteriora, ci va r─âm├óne pe suprafa╚Ťa materialului ╚Öi se va usca rapid.

Caracteristicile unei ╚Ťes─âturi impermeabile

┬áAtunci c├ónd c─âuta╚Ťi un material impermeabil, trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont de anumite aspecte ├«n ceea ce prive╚Öte:

Materialul - acesta este un element fundamental de care trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont. Aceste tipuri de ╚Ťes─âturi au ├«n alc─âtuirea lor fibre artificiale al c─âror grad de absorb╚Ťie variaz─â, ├«n top afl├óndu-se cele care sunt hidrofobe ├«n mod natural, acestea ridic├ónd o barier─â ├«mpotriva umidit─â╚Ťii la nivel molecular.

Tratamentul aplicat ÔÇô Cele mai multe materiale impermeabile nu au capacitatea de a respinge apa ╚Öi de aceea se aplic─â anumite substan╚Ťe speciale pe suprafa╚Ťa ╚Ťes─âturii. Solu╚Ťia (care ar putea fi f─âcut─â din cauciuc, cear─â, clorur─â de polivinil sau alt amestec) formeaz─â un strat care ac╚Ťioneaz─â ca o barier─â ├«ntre umiditate ╚Öi ┬á╚Ťes─âtur─â. ├Än afar─â de scopul practic pe care ├«l ofer─â aceste tratamente, ele asigur─â ╚Öi durabilitate, men╚Ťinere a culorilor, pot fi ├«ntre╚Ťinute f─âr─â prea mari eforturi, ╚Öi, de asemenea, ├«mpiedic─â apari╚Ťia mucegaiului.

Densitatea ╚Ťes─âturii ÔÇô cu c├ót densitatea este mai ridicat─â, cu at├ót gradul de impermeabilitate este mai mare. ├Än realizarea materialului este necesar s─â se foloseasc─â un num─âr mare de fibre ╚Ťesute c├ót mai str├óns.

Textura ÔÇô acesta este unul dintre principalele criterii dup─â care trebuie s─â v─â ghida╚Ťi atunci c├ónd trebuie s─â alege╚Ťi un material impermeabil. De╚Öi, mult─â lume ╚Ötie c─â astfel de ╚Ťes─âturi nu sunt cele mai pl─âcute din punct de vedere al texturii, procesul de fabricare a evoluat ╚Öi exist─â pe pia╚Ť─â materiale impermeabile prietenoase cu pielea ╚Öi pl─âcute la atingere.

Eficacitatea produsului Natura 600

Materialul ofer─â o gam─â minunat─â de ╚Ťes─âturi rezistente la ap─â concepute pentru a face fa╚Ť─â cerin╚Ťelor, scurgerilor, stropilor ╚Öi vremii ploioase.

Cu o senza╚Ťie frumoas─â de moale ╚Öi o gam─â larg─â de culori, modele complexe ╚Öi ╚Ťes─âturi interesante, Natura 600 este o ╚Ťes─âtur─â spectaculoas─â de interior/exterior cu o sensibilitate condus─â de design. ╚Üesut din poliester ╚Öi laminat cu un strat de PVC, acesta este un material foarte rezistent la ap─â, dar, este, ├«n acela╚Öi timp, fin ╚Öi pl─âcut la atingere.

Ideal pentru proiecte de tapi╚Ťerie at├ót pentru zonele exterioare, c├ót ╚Öi pentru cele interioare, poate ┬áfi ├«ntrebuin╚Ťat ├«n fabricarea umbrelelor, canapelelor, scaunelor pentru teras─â sau piscin─â, dar ╚Öi pentru fabricarea rucsacurilor sau a anumitor produse artizanale impermeabile. Natura 600 este un material premium care poate fi folosit oriunde ai nevoie de o estetic─â sofisticat─â combinat─â cu ┬ácalit─â╚Ťi de ├«nalt─â performan╚Ť─â.

L─âsa╚Ťi un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate