Ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c├ónd cump─âra╚Ťi materiale pentru tapi╚Ťerie
0 comentarii

Fotoliile ╚Öi scaunele sunt cele mai importante p─âr╚Ťi ale camerelor de zi. Cu alegerea materialelor textile potrivite, pute╚Ťi face decorarea casei perfect─â. Cu o selec╚Ťie incorect─â de materiale textile, pute╚Ťi strica aspectul ├«ntregii camere. Chestiuni precum camera ├«n care se afl─â mobilierul pentru care alege╚Ťi materialele de tapi╚Ťerie, nevoile utilizatorilor, culoarea, textura ╚Öi propriet─â╚Ťile materialelor se num─âr─â printre elementele care trebuie examinate cu aten╚Ťie. Selec╚Ťia ╚Ťes─âturilor de tapi╚Ťerie este o sarcin─â care trebuie determinat─â ├«n func╚Ťie de caracteristicile mobilierului care urmeaz─â s─â fie tapi╚Ťat, de structura scheletului, de caracteristicile zonei care urmeaz─â a fi folosit─â ╚Öi de culorile ╚Öi texturile altor produse textile, precum covoare sau perdele. Pute╚Ťi crea un efect mult mai atractiv ╚Öi mai pl─âcut ├«n casa dumneavoastr─â examin├ónd detaliile la care trebuie s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie atunci c├ónd alege╚Ťi materiale de tapi╚Ťerie pentru fotolii sau scaune.

Selec╚Ťia materialelor textile pentru tapi╚Ťerie.

Alegerea materialului pentru tapi╚Ťat trebuie decis─â ├«n func╚Ťie de frecven╚Ťa de utilizare ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, de ├«n╚Ťelegerea general─â a decorului. De exemplu, pentru fotoliile ╚Öi scaunele pe care stai ├«n fiecare zi, ar trebui s─â alegi materiale textile pentru tapi╚Ťerie care pot fi cur─â╚Ťate cu u╚Öurin╚Ť─â sau chiar s─â folose╚Öti un material rezistent la pete. Durata de uzur─â a ╚Ťes─âturii variaz─â ├«n func╚Ťie de coeficientul de frecare. Prin urmare, acest punct trebuie luat ├«n considerare la cump─ârarea materialului textil de tapi╚Ťerie. Pute╚Ťi afla de la v├ónz─âtor dac─â ╚Ťes─âtura de tapi╚Ťerie pe care o ve╚Ťi cump─âra este rezistent─â la pete ╚Öi nu con╚Ťine materiale sintetice. De asemenea, ar trebui s─â lua╚Ťi ├«n considerare rezisten╚Ťa ╚Öi lavabilitatea ╚Ťes─âturii. ╚Ües─âturile pe care le alege╚Ťi trebuie s─â fie rezistente la lumin─â, decolorate rapid ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat. Dac─â ╚Ťes─âtura urmeaz─â s─â fie folosit─â pentru o lung─â perioad─â de timp, ar trebui s─â fie bine ╚Ťesut─â pentru c─â este mai u╚Öor s─â cur─â╚Ťa╚Ťi ╚Ťes─âturile dense. Unele ╚Ťes─âturi au propriet─â╚Ťi de auto-protec╚Ťie.

Modele ├«n selec╚Ťia ╚Ťes─âturilor de tapi╚Ťerie.

Modelul selectat are un efect care poate schimba instantaneu atmosfera din spa╚Ťiul de locuit. Dac─â se alege o ╚Ťes─âtur─â cu modele si forme foarte mari, fotoliile vor ie╚Öi ├«n eviden╚Ť─â ╚Öi vor pune in valoare toate celelalte articole din cas─â. De asemenea, vor ap─ârea mai voluminoase ╚Öi mai mari dec├ót sunt. Modelele mici ╚Öi mixte pot provoca un efect dezordonat ╚Öi obositor ├«n mediu. Cu toate acestea, astfel de modele pot crea un efect elegant ├«ntr-un spa╚Ťiu decorat foarte simplu. Av├ónd ├«n vedere preferin╚Ťele de mobilier ale caselor rom├óne╚Öti ├«n general, sugestia designerilor de interior este de a alege tapi╚Ťeria care nu are modele in exces, ╚Öi dac─â este posibil, ╚Ťes─âtur─â simpla cu model propriu. Retapi╚Ťarea fotoliilor ╚Öi a canapelelor este greoaie. Din acest motiv, este u╚Öor s─â aplica╚Ťi alegeri indr─âzne╚Ťe unor obiecte mai mici, cum ar fi perne, pufuri ╚Öi scaune. Culorile neutre sunt cele mai sigure alegeri pentru selec╚Ťia ╚Ťes─âturilor de tapi╚Ťerie. Culorile ├«ndr─âzne╚Ťe din articolele de suprafa╚Ť─â mare, cum ar fi fotoliile, pot face camera ├«n care apar mic─â. ╚Ües─âturile cu modele complexe sunt alegerea gre╚Öit─â pentru seturile de col╚Ť ╚Öi canapele cu linii rotunjite. Mai ales ├«n zonele in care ╚Ťes─âtura este ├«ntins─â, modelele dense pot crea un aspect fals ╚Öi ciudat.

Selec╚Ťia culorilor ├«n ╚Ťes─âturi de tapi╚Ťerie

Alegerea culorii ar trebui s─â se potriveasc─â cu nuan╚Ťele cadrului din lemn al scaunelor, cu designul general al casei, cu covorul ╚Öi perdelele dvs. ╚Öi chiar cu culoarea peretelui. Dac─â rama mobilierului este ├«n nuan╚Ťe de lemn de nuc atunci culorile verde deschis, crem, caramel, cafea cu lapte, culoarea alb─â, filde╚Ö sau ivoire poate da un efect foarte elegant. Dac─â mobilierul este ├«n nuan╚Ťe de lemn de cire╚Ö ro╚Öu, nuan╚Ťele de verde deschis ╚Öi alb vor ar─âta foarte elegant. Dac─â se prefer─â mobilierul alb, este foarte frumos, deoarece aproape orice culoare se armonizeaz─â bine cu alb. Acum este u╚Öor s─â g─âse╚Öti multe ╚Ťes─âturi ├«n stilul, modelul ╚Öi culoarea dorite. Aleg├ónd ╚Ťes─âtura de tapi╚Ťerie pentru fotolii, canapele, paturi, pufuri sau scaune de pe https://www.pieco.ro/collections/toate-produsele/utilizare_tapi╚Ťerie, po╚Ťi ad─âuga o atmosfer─â diferit─â casei ╚Öi crea spa╚Ťii de locuit unice."

L─âsa╚Ťi un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate