Tipuri de piele ecologic─â

De foarte multe ori, pielea sintetic─â este reg─âsit─â la canapele, scaune tapi╚Ťate, ori la diferite fotolii, fie ├«n propriul spa╚Ťiu de acas─â, fie ├«n hoteluri sau restaurante. Industria imobiliar─â folose╚Öte acest tip de material, fiindc─â este elegant ╚Öi ofer─â un design luxos obiectelor ce se reg─âsesc ├«n aceste spa╚Ťii. ├Än plus, este modern, fapt pentru care se potrive╚Öte foarte bine ├«n ├«nc─âperile noi, realizate ├«n stiluri contemporane, minimaliste, clasice sau chiar rustice.┬á

Partea cea mai interesant─â const─â ├«n faptul c─â materialul de piele ecologic─â este versatil, put├ónd fi asortat ╚Öi adaptat ├«n func╚Ťie de nevoi. Astfel, dac─â te g├ónde╚Öti s─â inserezi o canapea de acest fel ├«ntr-o ├«nc─âpere cu design rustic, unde se g─âsesc foarte multe bl─ânuri, decora╚Ťiuni din lemn sau motive tradi╚Ťionale, trebuie s─â ╚Ötii ca nu este nimic gre╚Öit, ba chiar este recomandat─â o astfel de modificare.

Po╚Ťi personaliza ╚Öi ad─âuga un plus de creativitate ╚Öi de modernism cu doar o singur─â pies─â de mobilier.

Unul din marile avantaje ale pielii ecologice este faptul c─â poate imita foarte bine pielea natural─â ╚Öi ╚Ťes─âturile, oferind o mare diversitate cromatic─â ╚Öi de textur─â ╚Öi mai mult─â rezisten╚Ť─â.

          Pielea ecologică poate lua mai multe aspecte:

Pielea Ecologică Texturată Tay este o piele sintetică de calitate înaltă ce are aspect de blană naturală cu păr scurt, semilucios, fiind ușor flexibilă, dar nu elastică.

       

 

Un alt material deosebit este Pielea Ecologic─â Animal Print, deosebindu-se prin cromatica special─â ce imit─â foarte bine pielea natural─â.

 

     

 

  • Pielea ecologic─â cu aspect de broderie este o ╚Ťes─âtur─â modern─â ce imit─â materialele textile, caracteriz├óndu-se prin faptul c─â este mai rezistent─â la uzur─â ╚Öi este ignifug─â.

Pielea Ecologic─â Planet este o imita╚Ťie de piele de calitate cu aspect de ╚Ťes─âtur─â cu model geometric, flexibil─â ╚Öi pu╚Ťin elastic─â, u╚Öor de lucrat ├«n tapi╚Ťerie, ce se potrive╚Öte foarte bine stilului rustic.

 

            

 

Printre modelele cu aspect de piele natural─â putem recomanda Pielea Ecologic─â Aloha, o piele sintetic─â matlasat─â uni, potrivit─â stilului clasic.

 

      

Un model deosebit este Pielea Ecologic─â Sera, o piele artificial─â fin─â ob╚Ťinut─â prin aplicarea unui strat sub╚Ťire de PVC peste materialul textil, oferind un aspect de luciu metalic.

 

      

 

Pielea Ecologic─â Relax este o piele sintetic─â cu suport textil interlok, de grosime medie ce are o mare diversitate cromatic─â cu aspect natural de piele.

 

      

 

Pielea Ecologic─â Nubuk este o imita╚Ťie de piele de calitate ├«nalt─â, pe suport interlock, de grosime medie, cu aspect de piele ├«ntoars─â, folosit─â ├«n diverse domenii, at├ót de uz reziden╚Ťial, c├ót ╚Öi industrial, fiind foarte u╚Öor de lucrat datorit─â elasticit─â╚Ťii ╚Öi flexibilit─â╚Ťii sale.

 

      

 

Un exemplu deosebit ╚Öi special de piele ecologic─â cu aspect de ╚Ťes─âtur─â este Pielea Ecologic─â Diego ce se remarc─â prin profilul s─âu texturat uni ╚Öi mat, potrivit─â stilului clasic.

 

           

 

Recomandarea noastr─â de azi este Pielea Ecologic─â Punto ce are un aspect de piele natural─â perforat─â nestr─âpuns─â potrivit─â stilului modern.

 

        

 

  • Pielea ecologic─â cu aspect antichizat

Pielea ecologică Antik este o piele sintetică de calitate înaltă cu aspect de piele naturală fină și efect de antichizare ce se potrivește foarte bine stilului rustic.

       

      

       

Pielea ecologic─â pentru tapi╚Ťerie este varianta ideal─â atunci c├ónd ├«╚Ťi dore╚Öti s─â sco╚Ťi ├«n eviden╚Ť─â stilul ╚Öi valoarea mobilierului.

 

Achizi╚Ťioneaz─â piele ecologic─â pentru tapi╚Ťerie ╚Öi decoreaz─â canapelele, scaunele sau mobila din orice cadru ├«╚Ťi dore╚Öti s─â ├«l reamenajezi ╚Öi vei reu╚Öi s─â ├«╚Ťi pui amprenta asupra noului design ╚Öi s─â aduci un plus de culoare spa╚Ťiului printr-un ambient unic.

Chiar dac─â nu pare u╚Öor, acest proiect ├«╚Ťi va da satisfac╚Ťie la final ╚Öi va da o not─â aparte spa╚Ťiului nou decorat.